Förlag | Taylor & Francis Ltd |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2005-06-01 |
Upplaga | 8 |
Antal sidor | 352 |
ISBN | 9780750666367 |
Kategori(er) |
Now in its eighth edition, Human Resource Management in the Hospitality Industry: an introductory guide, is fully updated with new legal information, data, statistics and examples, and includes brand new material on multi-unit operations and management.Taking a 'process' approach, it guides the reader through every stage from HR planning through recruitment to termination/separation, covering the following issues:* Selection, appointment and induction* Training and management development* Labour turnover* Employee relations and employment law* Managing people and customer care* Business ethics written in a user friendly style, each chapter includes international examples, bulleted lists, guides to further reading and exercises to test knowledge.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
1
9
2
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.