Hitta ny och begagnad kurslitteratur till bästa priset


Insamling till Rainforest Trust

Varje år skövlas flera miljoner hektar regnskog vilket får otroligt stora konsekvenser. Flertalet djurarter riskerar att utrotas och skövlingen av regnskogen står för 15% av de globala koldioxidutsläppen varje år. Rainforest Trust försöker stoppa skövlingen av regnskog genom att köpa och skydda mark i den tropiska zonen. Läs mer om kampanjen här.

Hittills insamlat belopp

203 520 kronor
av 200 000 kr

Sälj dina böcker

Campusbokhandelns koncept är lika enkelt som det är smart. Hos oss kan du köpa både ny och begagnad kurslitteratur i en och samma varukorg. Lika smidigt är det även att sälja böcker genom oss. Vi kan göra det åt dig eller så gör du det själv genom oss. Ta en titt på filmen så ser du hur det fungerar eller läs mer här.

Sälj dina böcker »

Är du Sveriges klimatsmartaste student?

Förra året vann Uppsalastudenterna Emma och Amelia som inspirerat tusentals att äta växtbaserat genom instagramsuccén @veganskmatlada och boken Vegansk matlåda.

Förutom evig ära och spirdning i Campusbokhandelns kanaler får vinnaren ett stipendium på 30 000 kr från Campusbokhandeln.

Klicka här för att läsa mer om vinnarna och hur du nominerar en klimatsmart student.


Emma (t v) och Amelia Oller Westerberg. Foto: Minna Ýr Jóhannsdóttir

Populär kurslitteratur

Populära kategorier

Se alla kategorier

Populärt kontorsmaterial

Se allt kontorsmaterial

Just nu har vi återanvänt

 1 

 2 

 0 

 7 

 5 

 7 

 8 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Söker...
Stäng