Förlag | Natur & Kultur Digital |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Flexband |
Utgiven | 2015-11-03 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789127144002 |
Kategori(er) |
Vad gör att så många barn ofta rynkar på näsan åt maten? Varför vill de helst fylla tallriken med pasta, köttbullar, korv och pannkaka? Går det att få ett barn att mumsa på fisk, kokta ägg, broccoli och bönor?
Smakäventyret är en liten handbok till alla nyblivna föräldrar. Ann Fernholm berättar om vikten av att ge bebisar riktig mat under den tiden när de fortfarande nyfiket stoppar det mesta i munnen. Hon avlivar myten om en barnsmak och att industritillverkad mat skulle vara det bästa för ditt barn. För vem kom egentligen på att en blandning av mjöl, skummjölkspulver, raps- och palmolja, koncentrerad fruktjuice och tillsatta vitaminer är nyttigt för bebisar?
Antalet fall av barn och vuxna med övervikt och diabetes ökar. Ett problem är att familjer lätt hamnar i en ond cirkel där barnen hoppar över lunch och middagsmål och istället äter sig mätta på smörgåsar och sötsaker. Små matvägrande barn och oroliga föräldrar behöver vägledning för att inte landa i välling- och sockerträsket. Med denna bok i din hand kan du ge ditt barn en bra start på livet som gourmé.
Hittills har vi återanvänt
2
3
1
6
4
2
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.