Tävla om presentkort värda 2000 kr när du säljer din kurslitteratur hos oss! Läs mer ->

Avtal : Lärobok i allmän avtalsrätt | 15:e upplagan

av Bernard Johann Mulder och Axel Adlercreutz

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Sälj den här boken

Fakta

Förlag Norstedts Juridik
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 2021-12-15
Upplaga 15
Fler upplagor 2009/12, 2013/13, 2017/14
Antal sidor 162
ISBN 9789139023302
Kategori(er) Juridik
 ↳ Avtalsrätt
Lägg i varukorgen

Används bl a i följande kurser

Beskrivning

Avtal är ett centralt och effektivt instrument för att åstadkomma en uppdelning av olika funktioner i samhället. Avtal utgör en grundläggande förutsättning inte bara för villkoren inom förmögenhetsrätten utan även rörande förhållanden inom arbets-, familje- och arvsrätten.

Boken Avtal. Lärobok i allmän avtalsrätt ger en samlad framställning av den svenska allmänna avtalsrätten. Med utgångspunkt i regleringen i avtalslagen behandlas i boken frågor om slutande av avtal, avtal genom fullmäktig, avtals ogiltighet, oskäliga avtalsvillkor och tolkning av avtal.

Avtal är avsedd som grundläggande lärobok för juridikstudenter. Den kan användas i utbildningar på såväl juristprogram som andra universitets- och högskoleutbildningar med inslag av civil- eller handelsrätt. Den kan också användas av praktiker som vill få en systematisk översikt över den allmänna avtalsrätten. Boken vänder sig även till andra som intresserar sig för civilrättens eller handelsrättens förutsättningar eller grunderna i avtalsrätten.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

Hittills har vi återanvänt

 1 

 6 

 8 

 7 

 2 

 4 

 1 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi

Radergummi (vit)

Pris: 5 kr

Köp
Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng