Vinn 10 000 kr i studiestipendium 📚 Läs mer och ansök 👉

Search

Vetenskap och beprövad erfarenhet | 1:a upplagan

av Jörgen Dimenäs

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Fakta

Förlag Liber AB
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 2020-06-10
Upplaga 1
Antal sidor 172
ISBN 9789147129188
Kategori(er) Pedagogik & psykologi
 ↳ Pedagogik
Lägg i varukorgen

Används bl a i följande kurser

Beskrivning

Idén med boken är att med utgångspunkt i förskollärar- och lärarprofessionen ge läsaren en möjlighet att utveckla sitt pedagogiska arbete i mötet mellan beprövad erfarenhet och vetenskaplig teori och metod. Boken beskriver och motiverar till ett vetenskapligt förhållningssätt genom akademiskt skrivande och ger en översikt över forskningsmetodik som är tillämpbar för förskollärar- och lärarprofessionen.

Läs mer
Kvalitativa respektive kvantitativa forskningsansatser beskrivs och motiveras utifrån olika syften. Vidare beskrivs examensarbetets struktur och innehåll systematiskt.
Boken riktar sig främst till blivande och verksamma förskollärare och lärare, och till magister eller masterstuderande inom högskolans utbildningsvetenskapliga ämnen.

Om författarna
Jörgen Dimenäs är professor i pedagogiskt arbete vid Högskolan Dalarna och verksam inom avdelningen Geografi, Natur- och Matematikdidaktik och profilen Utbildning och lärande. Han har undervisningserfarenhet från grundskolan och hans forskningsområden återfinns bland annat inom naturvetenskapernas didaktik, allmändidaktik, handledning, högskoledidaktik och lärarutbildning. Under flera år har han också ägnat sig åt att driva utvecklingsfrågor i lärarutbildningen.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi

Radergummi (vit)

Pris: 6 kr

Köp
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 1 

 4 

 5 

 1 

 6 

 0 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi

Radergummi (vit)

Pris: 6 kr

Köp
Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng