Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | E-bok |
Utgiven | 2017-04-28 |
Fler upplagor | |
Antal sidor | 159 |
ISBN | 9789174247343 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!”
Sally Voltaires spännande mat träffar en rakt i hjärtat. Här får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. För den som någon gång tvivlat på om man blir mätt på en sallad, så är det här boken att följa.
Exempel på rätter:
Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök
Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack
Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss
Voltaires spasallad
Gul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma
Sojabönsallad med wakame
Falsk råbiff på rödbeta
Rawglass med mandel och kardemumma
Sally Voltaires mat utkom för första gången 2015, nu ger vi ut den igen, men denna gång i ett behändigt format med mjuka pärmar.
Fotograf:Stefan Anderson
Hittills har vi återanvänt
2
3
1
6
4
1
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.