av J-F Mallet
Förlag | Tukan förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2016-11-15 |
ISBN | 9789176177518 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
Första hjälpen för novisen vid spisen! Här kommer en oumbärlig köksbibel för alla oerfarna och nyblivna hemmakockar. Med den här bokens extremt tydliga steg för steg-recept bygger man upp en gedigen grund för vidare experiment i köket. Perfekt present till nyblivna studenter, de som just flyttat hemifrån, tonåringar som börjar ta mer ansvar hemma och alla andra som ännu inte lyckats erövra köksregionerna. Eller varför inte sätta den i händerna på dem som alltid står och tittar på nära andra lagar maten?Detta är förstås också den perfekta vardagsmatskokboken och en enorm källa till uppslag och idéer när man undrar: Vad ska vi äta till middag? Förrätter, tilltugg, kött, fisk, fågel, grönsaker och efterrätter här kommer resurser för såväl vardag som fest!Jean-Francois Mallet är kock och matfotograf. Hans kokbok Simplissime har blivit en enorm succé i hemlandet Frankrike där en hel serie kokböcker på temat Simplissime skapats.
Hittills har vi återanvänt
2
3
1
6
4
2
9
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.