Search

Mums för minigourmeter och matgladisar | 1:a upplagan

av Edward Blom, Gunilla Kinn Blom och Henrietta Anefalk

Ej i lager

Fakta

Förlag Skabetti Books & Agency
Språk Svenska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2017-09-05
Upplaga 1
Antal sidor 200
ISBN 9789188617002
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Många bebisar och småbarn visar tidigt ett stort intresse för mat och föräldrar som själva älskar kulinariska upplevelser nöjer sig knappast med att låta sina små äta smaklösa helfabrikatsburkar och puréer. I denna bok delar Gunilla Kinn Blom, Henrietta Anefalk och Edward Blom med sig av sina bästa knep för att ge familjens minsta finsmakare fantastiska smak- och matupplevelser. Lär dig laga allt från sötpotatispuré och bananpannkakor till burgundisk köttgryta, fisk- och skaldjurspaté, baby ganouche, surkålsgryta och andra härliga rätter för bebisar! En del recept är superenkla; andra mer utmanande. Minigourmeter och matgladisar ger också rikligt med tips, till exempel på hur du piffar upp barnmatsburkarna, hur man får till god smak på bebismat utan salt, vilka köksredskap som är fiffiga för den som lagar sin egen barnmat, vilka drycker som passar till maten och hur ni gör när ni tar med bebisen på restaurangbesök. Här får du också veta varför italienska småbarn får parmesanost när svenska dricker välling. I boken berättas även om barnmatens kulturhistoria genom tiderna. Visste du att den första barnmenyn skapades på Waldorf Astoria i New York 1921, och var ett resultat av förbudstiden i USA? Men framför allt är denna bok en rikt illustrerad receptsamling, som inspirerar dig till att hjälpa din bebis eller ditt barn att känna måltidsglädje och att upptäcka en värld av härliga smaker. Gunilla Kinn är journalist med stort matintresse. Tillsammans med Edward Blom har hon tidigare skrivit Kokkonst för Livsnjutare. Sedan de fick sin son Melchior har intresset för vällagad mat för barn tagit stor plats. Edward Blom är landets kanske färgstarkaste gastronom. Med sin encyklopediska kunskap om mathistoria har han befäst sig som en av Sveriges mest underhållande och informativa matjournalister. Henrietta Anefalk är välrenommerad kock och måltidskreatör och har satt ihop recepten tillsammans med Gunilla. Hela boken har fotograferats av Åsa Deleau-Wiklund, svensk mästare i porträttsfotografi 2016 och representant för Sverige i World Photographic Cup 2017.
Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 2 

 4 

 7 

 3 

 0 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng