Förlag | Lördag Morgon Medieproduktion |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2021-09-20 |
ISBN | 9789189215627 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Varifrån kommer aromerna i ett glas vin, och hur sätter du ord på det du känner? Hur länge kan ett vin lagras och när når det sin topp? Varför serveras vitt vin kallt och hur påverkas smakerna av maten du serverar till? Dessa och många fler frågor reder Anders Melldén ut i Winesplaining prova, lagra, njut av vin.
Med pedagogiska förklaringar och roliga anekdoter är det här vinboken du inte klarar dig utan, oavsett om du är nybliven entusiast eller har kommit lite längre i ditt vinprovande.
Anders Melldén är författare, föreläsare och vinjournalist. Han skriver i bland annat Svenska Dagbladet, Gourmet, Törst och Livets Goda. I sitt eget projekt Winesplaining på sociala medier publicerar han korta filmer där han krossar myter och levererar sanningar till tusentals vinintresserade. 2020 släppte han boken Winesplaining värt att veta om vin.
Hittills har vi återanvänt
2
3
2
4
4
5
1
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.