Publicerades 2021-09-20

Nomineringen till Green Act Award 2021 är öppen!

Sedan 2018 har vi på Campusbokhandeln varje år delat ut ett stipendium till Sveriges klimatsmartaste student. Från och med i år delar vi ut stipendiet under nytt namn, Green Act Award, tillsammans med Adlibris. Utmärkelsen tilldelas studenter som med särskild passion kämpar och bidrar till att skapa en hållbarare framtid. Med detta stipendium vill vi lyfta fram dessa hjältar och ge dem ännu mer momentum i sitt viktiga arbete för klimat och miljö 💚

Våra tidigare vinnare har gjort allt från att engagera sig politiskt till att göra veganska matlådor och starta en klimatorganisation för studenter.

Vinnaren av utmärkelsen erhåller bl.a. ett stipendium á 50 000 kr ✨

Kriterier för att ansöka

För att kunna tilldelas till stipendiet behöver den nominerade:

  • studera minst 50 % vid svenskt lärosäte
  • kämpa med stort driv och engagemang för att göra världen mer hållbar
  • vara en inspirationskälla för andra som lever som hen lär

Nominera din kandidat

Nomineringen är öppen mellan 20 september och 17 oktober 2021. Den slutgiltiga vinnaren kommer att utses i december 2021.

Fyll i vårt nomineringsformulär för att ansöka eller nominera någon! 🌟

Just nu har vi återanvänt

 1 

 5 

 0 

 3 

 3 

 0 

 2 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Söker...
Stäng