Om Campusbokhandeln // campusbokhandeln.se

Hos Campusbokhandeln hittar du över 91 000 nya och begagnade böcker. Ett smart, billigt och miljövänligt sätt att både köpa och sälja kurslitteratur.

Sälj böcker

Om Campusbokhandeln

Campusbokhandeln säljer ny och begagnad kurslitteratur på nätet och i butik, på eller nära campus. Vår ambition är att vara Sveriges grönaste och skönaste bokhandel samt erbjuda Sveriges billigaste kurslitteratur.

Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startades av studenterna Johan och Fredrik på Örebro universitet våren 2005 och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Adress, huvudkontor

Campusbokhandeln
Norra Benickebrinken 2
111 31 Stockholm

Organisationsnummer: 556797-4034

Våra butiker

I dagsläget har vi nio butiker, i Sveriges större studentstäder, och en webbshop som har öppet dygnet runt.

Läs mer under Våra butiker

Vår verksamhet

Campusbokhandeln är tar årligen emot hundratusental begagnade böcker och säljer dem vidare på kommission (läs mer under Sälja böcker), dessutom är Campusbokhandeln återförsäljare av nya böcker och samarbetar med tusentals förlag och bokdistributörer i och utanför Sverige.

Vi har lager i våra nio butiker och ett centrallager.

Vårt ansvar

Att återanvända böcker är inte bara bra för plånboken utan även för miljön, och miljön är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi försöker ständigt att minska vår klimat- och miljöpåverkan och vill inspirera fler till att göra detsamma. Utöver det driver vi varje år olika hållbarhetsprojekt.

Läs mer under Vårt samhällsansvar

Personal och ägare

Företaget drivs till stor del av studenter, för studenter. Vd och ägare är entreprenören Fredrik Hagenius som varit med sedan 2006.

Söker...