Search

Food Microbiology

av Peter Mcclure

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Fakta

Förlag Royal Society Of Chemistry
Språk Engelska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2015-11-18
ISBN 9781849739603
Kategori(er) Naturvetenskap & teknik
 ↳ Biologi
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Food Microbiology by Adams and Moss has been a popular textbook since it was first published in 1995. Now in its fourth edition, Peter McClure joins the highly successful authorship in order to bring the book right up to date. Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised individual chapters and uses new examples to illustrate incidents with particular attention being paid to images. Thorough and accessible, it is designed for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.
Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 3 

 3 

 3 

 0 

 3 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng