Pga hög belastning har vi något längre längre leveranstid än utlovat. Vi gör allt vi kan för att skicka alla ordrar så snabbt som möjligt. Det går oftast snabbast att få böckerna levererade till butik eller med prioriterad frakt.

OBS! Med anledning av Covid och ökad risk för köbildning säljer vi inte böcker direkt i butik. Våra butiker är bara öppna för uthämtning och inlämnning under terminsstarten. <3

Bonusträdet

1 kr ger ett löv

För varje bok eller annan vara som du köper eller säljer får du ett löv per krona. Löven gäller i ett år. När du har samlat ihop 3 000 löv det senaste året har du sparat ihop till ett bonusträd, ett presentkort på 50 kr laddas då automatiskt till ditt konto som du kan nyttja för köp på Campusbokhandeln eller campusbokhandeln.se. 6 000 löv ger 100 kr i presentkort osv. Logga in på Mina sidor för att se ditt aktuella antal löv.


Rekommendera Campusbokhandeln

Så får du och din vän 1 000 löv var när din vän genomför ett köp för första gången (oavsett om de har ett konto sen tidigare eller inte).

3 vänner ger 50 kr, 6 vänner ger 100 kr osv.

Ge följande kod eller ditt telefonnummer (om det är registrerat på ditt konto, ska anges utan bindestreck och mellanrum) till dina vänner och be dem att ange det som rabattkod vid köpet. Svårare än så är det inte!

Kod att ge till vännerna: Logga in för att se din personliga kod

Passa på att köpa kontorsmaterial

Just nu har vi återanvänt

 1 

 3 

 1 

 1 

 5 

 6 

 9 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Söker...
Stäng