Användarvillkor // campusbokhandeln.se

Hos Campusbokhandeln hittar du över 73 000 nya och begagnade böcker. Ett smart, billigt och miljövänligt sätt att både köpa och sälja kurslitteratur.

Sälj böcker

Användarvillkor

Gällande från 2015-11-23

1 §

Godkännande av villkor

Genom att registrera ett användarkonto på campusbokhandeln.se godkänner du dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem.

2 §

Ändring av villkor

Campusbokhandeln kan komma att ändra Användarvillkoren och kommer då att publicera dessa på hemsidan. De ändrade villkoren blir gällande för nya användare från och med det datum de publiceras på hemsidan. Redan existerande användare blir bundna av de ändrade villkoren 30 dagar efter det att ändringarna uppdaterats i villkoren på hemsidan.

3 §

Myndig

För att registrera ett användarkonto måste du vara 18 år gammal eller ha målsmans godkännande.

4 §

Personuppgifter

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter enligt PUL i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Campusbokhandeln använder aldrig personuppgifter i något annat syfte än vad som framkommer i dessa villkor.

5 §

E-postutskick

Genom att skapa ett konto går du med på att Campusbokhandeln skickar ut information till dig via mail. Du kan när som helst avanmäla dig från dessa utskick.

Söker...