Tävla om presentkort värda 2000 kr när du säljer din kurslitteratur hos oss! Läs mer ->

Annonsvillkor

Gällande från 2019-07-30

Allmänt

1 §

Godkännande av villkor

Genom att skapa en annons samtycker du till följande villkor.

2 §

Visning av profilbild

Om du har ditt användarkonto kopplat till Facebook godkänner du att din profilbild visas jämte din annons. Detta ökar sannolikheten för att din bok blir såld.

3 §

Annonsens varaktighet

En annons finns tillgänglig på hemsidan i 12 månader från det att den skapades. Efter 12 månader tas annonsen automatiskt bort och man kan då om man önskar, skapa en ny annons.

4 §

Ta bort bokannons

Du kan när som helst välja att ta bort din annons från hemsidan.

Att sälja böcker via annonser

5 §

Bedömning av skick

Bedömningen av skicket ska ske enligt de riktlinjer som anges på under försäljningsvillkoren.

6 §

Prissättning

Säljaren bestämmer själv priset på boken. Säljaren förses med ett förslag på det pris som boken hade sålts för enligt Campusbokhandelns prissättning, detta pris är dock bara ett förslag och säljaren har fritt att själv bestämma priset på boken. Köparen betalar för frakt samt Campusbokhandelns avgift och prissättningen ska således inte inkludera det.

7 §

Leverans

Säljaren väljer om boken ska skickas inom 1-3 eller 3-5 dagar. När boken blivit såld är det säljarens ansvar att skicka boken till rätt mottagare inom denna tidsfrist. Om boken inte blivit skickad av säljaren inom denna tidsfrist avbryts försäljningen och köpeskillingen betalas tillbaka till köparen.

Säljaren skall skicka boken med angivet fraktsätt på Campusbokhandelns fraktavtal.

8 §

Ansvar vid leverans

Säljaren ansvarar för att boken levereras och kan inte hålla Campusbokhandeln eller köparen ansvarig för transportörens försumlighet. Vid utebliven leverans inom 10 dagar avbryts köpet och betalningen för boken uteblir.

Underlåtenhet att skicka en såld bok inom angiven tidsfrist är ett regelbrott och om detta skulle inträffa med fler än tre (3) böcker kommer säljarens konto att spärras för användningen av bokannonser.

9 §

Avbryta order

Säljaren har rätt att ångra att sälja boken inom den angivna tidsfristen för leverans.

10 §

Returer

Campusbokhandeln förbehåller sig rätten att ångra försäljningen av en bok om köparen väljer att ångra sitt köp. Om boken redan har skickats kommer boken att läggas in till försäljning som en inlämnad bok med gällande prissättning.

11 §

Betalning

Betalningen för boken och fraktavgiften kommer säljaren till handa först när köparen mottagit boken. Pengarna sätts in på säljarens innestående saldo och säljaren kan därefter begära en utbetalning av pengarna till angivet bankkonto.

Hittills har vi återanvänt

 1 

 6 

 8 

 7 

 2 

 3 

 8 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi

Radergummi (vit)

Pris: 5 kr

Köp
Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng