Search

Annonsvillkor

Gällande från 2023-03-22

Allmänt

1. Godkännande av villkor
Genom att skapa en annons samtycker du till följande villkor.

2. Visning av profilbild
Om du har ditt användarkonto kopplat till Facebook godkänner du att din profilbild visas jämte din annons. Detta ökar sannolikheten för att din bok blir såld.

3. Annonsens varaktighet
En annons finns tillgänglig på hemsidan i 12 månader från det att den skapades. Efter 12 månader tas annonsen automatiskt bort och man kan då om man önskar, skapa en ny annons.

4. Maximalt antal böcker för försäljning
Campusbokhandeln tillåter försäljning samt annonsering av maximalt 200 böcker per användare. Vid överskridande av maximalt antal kan du som användare komma att bli begränsad för vidare försäljning. Campusbokhandeln kan under aktiv försäljningsperiod komma att kontakta dig för att ställa frågor kring din försäljning för att säkerställa försäljning enligt Campusbokhandelns policy.

5. Ta bort bokannons
Du kan när som helst innan försäljning genomförts ta bort din annons från Campusbokhandelns hemsida.

6. Bedömning av skick
Bedömningen av skicket ska ske enligt de riktlinjer som anges på under försäljningsvillkoren.

7. Prissättning
Säljaren förses med ett förslag på pris för den annonserade boken i enlighet med Campusbokhandelns prissättning, rekommenderat pris är dock endast ett förslag och säljaren är fri att själv bestämma priset för boken.

Köparen betalar för frakt samt Campusbokhandelns avgift och prissättningen ska således inte inkludera det.

8. Leverans
När boken blivit såld är det säljarens ansvar att skicka boken till rätt mottagare inom en tidsfrist om tre (3) arbetsdagar. Om boken inte blivit skickad inom tidsfristen avbryts försäljningen och köpeskillingen betalas tillbaka till köparen om inte paketet kan skickas inom ytterligare två (2) dagar.

Säljaren skickar boken med angivet fraktsätt på Campusbokhandelns fraktavtal. Paketet ska packas på ett sådant vis att det klarar väder och transport. Paketet behöver uppfylla nedanstående standard för mått och vikt:
Längd: 34 cm / Bredd: 24 cm / Djup: 7 cm

Maxvikt: 5kg

Beroende på vilket fraktsätt säljaren valt kommer den annonserade boken levereras enligt Campusbokhandelns fraktvillkor.

Leverans med Postnord:
Lämnas in hos närliggande Postnord-ombud mot uppvisning av QR-kod erhållen via e-post. Boken levereras om möjligt till brevlåda och annars till ombud där hemleverans inte går att genomföra.

Leverans med Earlybird:
Säljaren använder referenskod tillhörande försändelsen som skrivs på paketet. Paketet ska placeras utanför säljarens dörr innan kl. 23.00 den dag du beställt hämtning. Paketet levereras till köpares hemadress.

9. Ansvar vid leverans
Säljaren ansvarar för att boken levereras enligt eventuella överenskommelser, även under returprocess.

Vid utebliven leverans inom 10 dagar avbryts köpet och betalningen för boken uteblir. Underlåtenhet att skicka en såld bok inom den angivna tidsfristen är ett regelbrott och om det oaktsamt inträffar vid upprepade tillfällen kan säljarens konto komma att spärras för framtida annonsering.

10. Avbryta order
Säljaren har rätt att ångra att sälja boken inom den angivna tidsfristen för leverans.

11. Returer
Campusbokhandeln förbehåller sig rätten att ångra försäljningen av en bok om köparen väljer att ångra sitt köp. Om boken redan har skickats kommer boken att utefter leveransval återlämnas till avsändare.

Om köpare inte använder sig av tillhörande returfrakt kan returnerade böcker komma att levereras till Campusbokhandelns lager. Dessa läggs då upp till försäljning på säljares användarkonto enligt Campusbokhandelns försäljningsvillkor.

12. Betalning
Betalningen för boken och fraktavgiften kommer säljaren till handa först när köparen mottagit boken. Pengarna sätts in på säljarens innestående saldo och säljaren kan därefter begära en utbetalning av pengarna till angivet bankkonto.

Hittills har vi återanvänt

 2 

 1 

 9 

 8 

 8 

 7 

 7 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng