Search

Annonsvillkor

Gällande från 2022-08-04

Allmänt

1. Godkännande av villkor
Genom att skapa en annons samtycker du till följande villkor.

2. Visning av profilbild
Om du har ditt användarkonto kopplat till Facebook godkänner du att din profilbild visas jämte din annons. Detta ökar sannolikheten för att din bok blir såld.

3. Annonsens varaktighet
En annons finns tillgänglig på hemsidan i 12 månader från det att den skapades. Efter 12 månader tas annonsen automatiskt bort och man kan då om man önskar, skapa en ny annons.

4. Ta bort bokannons
Du kan när som helst innan försäljning välja att ta bort din annons från hemsidan.

5. Bedömning av skick
Bedömningen av skicket ska ske enligt de riktlinjer som anges på under försäljningsvillkoren.

6. Prissättning
Säljaren bestämmer själv priset på boken. Säljaren förses med ett förslag på det pris som boken hade sålts för enligt Campusbokhandelns prissättning, rekommenderat pris är ett förslag och säljaren är fri att själv bestämma priset på boken. Köparen betalar för frakt samt Campusbokhandelns avgift och prissättningen ska således inte inkludera det.

7. Leverans
Säljaren väljer om boken ska skickas inom 1-3 eller 3-5 dagar. När boken blivit såld är det säljarens ansvar att skicka boken till rätt mottagare inom denna tidsfrist. Om boken inte blivit skickad av säljaren inom tidsfristen avbryts försäljningen och köpeskillingen betalas tillbaka till köparen. Säljaren skall skicka boken med angivet fraktsätt på Campusbokhandelns fraktavtal.

8. Ansvar vid leverans
Säljaren ansvarar för att boken levereras enligt eventuella överenskommelser och kan inte hålla Campusbokhandeln eller köparen ansvarig för transportörens försumlighet. Vid utebliven leverans inom 10 dagar avbryts köpet och betalningen för boken uteblir. Underlåtenhet att skicka en såld bok inom den angivna tidsfristen är ett regelbrott och om det oaktsamt inträffar vid upprepade tillfällen kan säljarens konto komma att spärras för framtida annonsering.

9. Avbryta order
Säljaren har rätt att ångra att sälja boken inom den angivna tidsfristen för leverans.

10. Returer
Campusbokhandeln förbehåller sig rätten att ångra försäljningen av en bok om köparen väljer att ångra sitt köp. Om boken redan har skickats kommer boken att utefter leveransval återlämnas till avsändare.

11. Betalning
Betalningen för boken och fraktavgiften kommer säljaren till handa först när köparen mottagit boken. Pengarna sätts in på säljarens innestående saldo och säljaren kan därefter begära en utbetalning av pengarna till angivet bankkonto.

Hittills har vi återanvänt

 1 

 8 

 2 

 6 

 2 

 9 

 1 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi.

Radergummi. (vit)

Pris: 5 kr

Köp
Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng