Campusbokhandeln Webbshop - Reclaim Site
Gör som 2 268 studenter redan gjort; skriv på #studentmanifestet för en hållbarare värld! Varje röst gör skillnad!   >>   studentmanifestet.se

Reklamera / ångra / returnera köp

På alla webb-/distansköp och köp av nya böcker i butik har du 14 dagars ångerrätt/öppet köp. Nedan ser du hur du går tillväga om du önskar ångra eller reklamera ett köp.

Vänligen observera att det returrätten/öppet köp inte gäller på begagnade böcker köpt i någon av våra butiker.

A. Om köpet/skicket inte motsvara dina förväntningar

Skicka ett mail till returer@campusbokhandeln.se och beskriv problemet (inkludera gärna bilder) så ersätter vi dig med en annan bok i beställt skick (om möjligt) eller mellanskillnaden mot vad boken borde kostat i sitt nuvarnade skick om det är vi som har orsakat felet.

B. Om du vill ångra köpet och ordern fortfarande är kvar hos oss

Vänligen skicka in ditt ordernummer samt vilken del av ordern du önskar returnera till returer@campusbokhandeln.se.

C. Om du redan har hämtat ut ordern från någon av våra butiker

Gå tillbaka med boken/böckerna du önskar returnera till butiken där du hämtade ut dem alternativt skicka dem till Campusbokhandeln, Höstbruksvägen 14, 226 60 Lund och bifoga returblanketten. Du får tillbaka pengarna för boken när den har kommit Campusbokhandeln tillhanda.

D. Om ordern redan har skickats hem till dig

Skicka boken/böckerna till Campusbokhandeln, Höstbruksvägen 14, 226 60 Lund och bifoga följande returblankett. Du får tillbaka pengarna för boken när den har kommit Campusbokhandeln tillhanda. Campusbokhandeln står inte för en eventuell returfrakt om returen gjordes efter att ordern har skickats ut.

Söker...
Stäng

Produkten är nu i din varukorg