Tävla om presentkort värda 2000 kr när du säljer din kurslitteratur hos oss! Läs mer ->

Sälj din gamla kurslitteratur och tjäna pengar

Vi har sålt 1 686 735 begagnade böcker och betalat ut mer än 270 miljoner kr till våra kunder sedan starten 2005. Det senaste året har vi sålt 78 % av alla böcker som lämnats in.


Värdera

Två smidiga sätt att sälja din studentlitteratur

Det ska vara lätt att sälja din gamla kurslitteratur via Campusbokhandeln – oavsett var i landet du bor. Därför erbjuder vi två olika sätt att sälja böcker. Båda är smidiga, men det absolut enklaste är att lämna in dina böcker i en av våra butiker eller på en inlämningsstation. Då slipper du allt jobb. Har du inte möjlighet att lämna in eller vill sköta försäljningen själv kan du istället skapa en bokannons.

Lämna in boken

För dig som bor nära en av våra butiker eller en inlämningsstation är det supersmidigt att lämna in din begagnade kurslitteratur där. Sedan sköter vi hela försäljningen och du kan luta dig tillbaka och invänta betalning. Enklare kan det inte bli.

Värdera

Använd värderingskollen här ovanför för att få reda på vad dina böcker är värda. För att slippa krångel i butiken är det även en bra idé att redan nu skapa ett konto och förregistrera böckerna.

Lämna in

Sugen på att sälja? Sväng förbi någon av våra butiker eller inlämningsstationer och lämna in dina böcker. Sedan tar vi över. Prissättning, annonsering, leveranser – vi sköter rubbet. Du får alltid 65 % av vad vi säljer boken för.

Få betalt när boken är såld

Din kurslitteratur blir tillgänglig för studenter i hela landet. Därför brukar försäljningen gå snabbt. Och du får betalt så fort boken är såld. Tryggt och säkert. Bara att korka upp och fira!

Hitta butik eller inlämningsstation 👉

Skapa en annons

Har du långt till våra butiker eller inlämningsstationer? Eller vill du hellre sköta försäljningen av dina böcker själv? Inga problem. Du kan enkelt skapa en bokannons och sälja din begagnade kurslitteratur på egen hand.

Skapa annonsen

När det är dags att sälja skapar du ett konto hos oss och registrerar boken du vill sälja. I annonsen anger du pris, skick på boken, fraktsätt och leveranstid. Sedan är det bara att hålla tummarna!

Skicka boken till köparen

Hurra! Boken är såld. Du får en fraktsedel och skickar den till köparen inom 1-3 dagar.

Få betalt när köparen fått boken

Så fort köparen markerat boken som mottagen får du betalt. Tryggt och säkert. Saldot kan du handla för eller få utbetalt till ditt bankkonto inom 1-3 vardagar.

Skapa annons 👉

Varför sälja din kurslitteratur via Campusbokhandeln?

Enkelt och flexibelt

Du väljer själv hur du vill sälja din studentlitteratur hos oss. Oavsett om du lämnar in böckerna i våra butiker eller sköter försäljningen själv är det en enkel match.

Snabbt och smidigt

När du säljer din kurslitteratur vill du bli av med den direkt. Och eftersom dina böcker blir tillgängliga för studenter i hela landet maxar du chanserna att snabbt få betalt.

Hjälpsamt och miljövänligt

Genom att sälja din begagnade kurslitteratur till andra studenter kan böckerna återanvändas flera gånger. Du hjälper andra studenter att spara pengar och gör miljön en tjänst.

Hittills har vi återanvänt

 1 

 6 

 8 

 6 

 7 

 3 

 5 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Radergummi

Radergummi (vit)

Pris: 5 kr

Köp
Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng