Förlag | Norstedts Förlagsgrupp |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2015-09-17 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 504 |
ISBN | 9789113067766 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
När Allt om Mats Stora kokboken kom för snart fem år sedan blev den en omedelbar succé. Nu kommer den uppdaterad i nytt format med över 200 nya recept, med mer grönt, mer asiatiskt och ett nytt fylligt grundkapitel där recept till flera av våra mest älskade klassiska och omtyckta rätter återfinns. Här hittar man också en utökad faktadel med handfasta råd om allt från hur man räddar en sås som skurit sig till hur man bäst beräknar hur mycket mat som går åt till studentmottagningen.
På över 500 sidor fyllda med praktiska tips om hur du lyckas i köket och över 700 recept finns här allt som amatören behöver för att förvandlas till ett proffs. I kapitel som Fester & Kalas hittar du genomtänkta förslag på hela menyer för olika tillfällen. I Middag hela veckan presenteras lättlagade och näringsrika vardagsmiddagar. Här finns också maten till våra älskade högtider som jul, nyår, midsommar och påsk, ett matigt kapitel om bakning och spännande recept för skördetid.
Bland de nya recepten står framförallt det gröna och vegetariska i fokus, och i kapitlet Högtider finns nu även recept på mat att ge bort.
Hittills har vi återanvänt
2
3
1
6
1
5
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.