Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!
Smakäventyret : Att lära små barn äta mat | 1:a upplagan
- Flexband, Svenska, 2015
- Författare: Elisabet Fredholm
- Betyg:
Välj skick:
Skickas inom 1-3 vardagar
Skickas från säljare inom 1-3 vardagar
Toppsäljare
Verifierad säljare
Skickar snabbt
Beskrivning
Vad gör att så många barn ofta rynkar på näsan åt maten? Varför vill de helst fylla tallriken med pasta, köttbullar, korv och pannkaka? Går det att få ett barn att mumsa på fisk, kokta ägg, broccoli och bönor?
Smakäventyret är en liten handbok till alla nyblivna föräldrar. Ann Fernholm berättar om vikten av att ge bebisar riktig mat under den tiden när de fortfarande nyfiket stoppar det mesta i munnen. Hon avlivar myten om en barnsmak och att industritillverkad mat skulle vara det bästa för ditt barn. För vem kom egentligen på att en blandning av mjöl, skummjölkspulver, raps- och palmolja, koncentrerad fruktjuice och tillsatta vitaminer är nyttigt för bebisar?
Antalet fall av barn och vuxna med övervikt och diabetes ökar. Ett problem är att familjer lätt hamnar i en ond cirkel där barnen hoppar över lunch och middagsmål och istället äter sig mätta på smörgåsar och sötsaker. Små matvägrande barn och oroliga föräldrar behöver vägledning för att inte landa i välling- och sockerträsket. Med denna bok i din hand kan du ge ditt barn en bra start på livet som gourmé.
Produktinformation