Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2020-05-15 |
Upplaga | 1 |
ISBN | 9789127164611 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
För 20 år sen var jag en färsking i restaurangköket, en kille som precis avslutat kockskolan i London. Det var då min jamaicanska pappa för första gången tog med hela familjen till ön. Väl där hamnade vi inte bland turisternas lyxiga hotellkomplex pappa visade oss det riktiga Jamaica. Att bo och äta med lokalbefolkningen gjorde att jag på allvar upptäckte mina jamaicanska rötter. Den rökiga doften från brinnande pimentoträ i grillar fullpackade med jerk-kyckling, de kryddiga fiskrätterna nere vid stranden, stoltheten och glädjen i matlagningen allt detta vill jag förmedla i denna bok. Jamaicansk matkultur är ett resultat av öns spännande historia, och jag har gett mig själv i uppdrag att sprida all den kunskap jag lyckats samlat på mig.
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
3
0
4
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.