Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Charkbibeln | 1:a upplagan

Charkbibeln | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2023
  • Författare: Jon Randow
  • Betyg:
319
kr
Helt ny

Skickas nästa vardag

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Det här är en handbok för dig som vill göra hantverksmässiga charkuterier, allt från färska korvar och smörgåsmat till hela lufttorkade skinkor. Lär dig hur du väljer rätt kött och sen smaksätter och förädlar råvaran genom traditionella tekniker som insaltning, mjölksyrning, konservering, kall- och varmrökning och lufttorkning. Bland bokens cirka 130 recept - som alla är skrivna för att kunna lagas i hemmakök - hittar du charkklassiker från framförallt de svenska och europeiska charktraditionerna, till exempel isterband, bacon, coppa, sobrassada, lardo och culatello och mängder av ikoniska tyska, italienska och spanska korvar.

Riktigt charkuteri lär oss hur vi kan ta hand om alla delar på djuren, och skapar en medvetenhet om vikten av bra djurhållning. Bokens teknikdel går igenom steg-för-steg hur du fyller perfekta korvar, knyter länkar och binder upp helt kött för lufttorkning, och du får också matiga beskrivningar av bakgrunden till många av våra gemensamma charkfavoriter.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Natur & Kultur
Upplaga:
1
Utgiven:
2023-03-24
ISBN:
9789127173651
Sidantal:
240

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny