Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Servering och dryckeskunskap : en handbok | 2:a upplagan

Servering och dryckeskunskap : en handbok | 2:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2006
  • Författare: Larry Bokstad, Staffan Eriksson
  • Betyg:

Välj skick:

Bästa pris
421
kr
Fint skick

Skickas inom 2-3 vardagar

Du sparar 97 kr (19%) mot nypris
Butikslager
Onlinelager
1 st i lager
Välj butik

Beskrivning

Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang - kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten ?

Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.

I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.

WEBBSTÖD FÖR LÄSSVAGATill boken hör en webbdel där eleverna på samma gång kan läsa bokens texter och lyssna på dem (e-bok med text och ljud) eller lyssna på texten via mp3-filer. På så vis blir läromedlets innehåll lättillgängligt för alla.

Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Upplaga:
2
Utgiven:
2006-04-25
ISBN:
9789144038483
Sidantal:
0

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny