Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Miljö, mat och hälsa - Ur ett hållbarhetsperspektiv | 1:a upplagan

Miljö, mat och hälsa - Ur ett hållbarhetsperspektiv | 1:a upplagan

  • Häftad, Svenska, 2022
  • Författare: Ulla Rosander, Kimmo Rumpunen
  • Betyg:
465
kr
Helt ny

Skickas inom 7-9 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Boken Miljö, mat och hälsa: Ur ett hållbarhetsperspektiv är en introduktion, som på ett tydligt sätt förklarar sammanhang och termer som förekommer inom området livsmedelsproduktion med dess naturförutsättningar och konsumtion. En av de stora utmaningar vi står inför är hur vi ska försörja jordens stora och ökande befolkning med näringsriktig mat och samtidigt behålla biologisk mångfald, utan att bidra till naturkatastrofer. Författaren ger många exempel på kunskaper som är grunden för hållbara val. Till varje kapitel hör fördjupande frågor att fundera över och diskutera.

Miljö, mat och hälsa vänder sig till studenter på grund- eller avancerad nivå samt yrkesverksamma inom nutrition, livsmedelsvetenskap, kostvetenskap samt gastronomi. Boken kan också läsas av alla med intresse för miljö, mat och hälsa.

Produktinformation

Bandtyp:
Häftad
Språk:
Svenska
Upplaga:
1
Utgiven:
2022-07-27
ISBN:
9789144159270
Sidantal:
320

Används bl.a. i följande kurser

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny