Search

Den tyska grammatiken Elevfacit | 2:a upplagan

av Ulrike Klingemann Hedlund, Gunnar Magnusson och Sybille Didon

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Fakta

Förlag Sanoma utbildning
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 1999-08-09
Upplaga 2
Antal sidor 40
ISBN 9789162232122
Kategori(er) Språk & ordböcker
 ↳ Grammatik
 ↳ Tyska
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Den Tyska Grammatiken (tidigare Bonniers Tyska Grammatik) är en steg för steg-grammatik. Varje avsnitt börjar med en genomgång av grundläggande terminologi. Tyska och svenska exempel jämförs och skillnaderna förklaras. Exempelmeningarna är lätta att lära in eftersom de för det mesta står i ett naturligt sammanhang. Utmärkande för boken är att den har pedagogiska sammanfattningar och inlärningsvänliga översikter. Man kan börja läsa var man vill, eftersom varje avsnitt är självförsörjande. Detta gör grammatiken mycket lämplig för den som vill arbeta på egen hand. I registret ges generösa hänvisningar både till termer och enskilda ord.

Övningsboken
Övningsboken är direkt kopplad till centrala ordval. Många av uppgifterna fungerar bra vid pararbete. Flera avsnitt avslutas med ett självtest. I övningsboken lär man sig inte bara grammatik utan också ett modernt tyskt ordförråd, nyttiga fraser och intressanta fakta.

Elevfacit
Till övningsboken finns ett separat facit. Det innehåller både lösningar till samtliga uppgifter och klargörande kommentarerLäs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 2 

 0 

 0 

 1 

 8 

 9 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng