Förlag | Galago |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Danskt band |
Utgiven | 2019-11-20 |
Antal sidor | 190 |
ISBN | 9789170379789 |
Kategori(er) |
Historia & arkeologi ↳ Historia |
Inget livsmedel är så laddat som fettet. Här synar Jenny Damberg allt från trenddieter till fettets politik och historia, samt kommer med tips på hur man kan använda undanskuffade fetter i köket. Dessutom besöker hon världens enda istermuseum och det 130 ton tunga fettberget i Londons kloaker.
Jenny Damberg är journalist och författare. Hon har tidigare skrivit flera kulturhistoriska reportageböcker, samt kokboken Bönor, ärtor, linser.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
6
4
6
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.