Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi | 1:a upplagan

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2009
  • Författare: Per Olof Hegg, Rikard Nilsson
  • Betyg:
309
kr
Helt ny

Skickas inom 7-9 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

PER OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi vid Norges Lantbrukshögskola. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TVkockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i kocklandslaget. Rikard Nilsson har även gjort experiment och övningar på NASA i Houston och undervisat på Lunds Tekniska Högskola.PER ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer."...kul läsning med idel aha-upplevelser."Agneta Ullenius, Svenska Dagbladet"Om inte detta blir årets julklapp för oss hemkockar lovar jag att bära kockmössa hela januari månad"Kari Ruokonen Andersson, Receptomaten"...riktigt roligt för den som trivs i köket..."Karin Liliedahl, Helsingborgs Dagblad

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Jure Förlag
Upplaga:
1
Utgiven:
2009-09-25
ISBN:
9789172233256
Sidantal:
251

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny