av Victoria Hislop, Hisham Matar, Edgar Rice Burroughs och Harry Sidebottom
Förlag | Media-Tryck |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2013-11-04 |
Fler upplagor | 2020/0, 2021/0 |
Antal sidor | 313 |
ISBN | 9789172673571 |
Kategori(er) |
Skönlitteratur ↳ Deckare, thrillers & spänning |
Strongly interdisciplinary in content, the papers in this volume deal with various aspects of the return to popularity of traditional food, from the re-articulation of goat-cheese making in Jämtland, Sweden, to the reinvention of Cinnamon Bread as a commodity under the influence of tourism in Brazil. They also focus on the New Nordic Kitchen with its emphasis on fresh, seasonal, local and regional produce, and on tradition as a basis for innovation and creativity in the kitchen. The current accent on the uniqueness of place and the characteristic qualities it imparts to produce, the impact of specific EU agricultural protection schemes on perceptions of regional products and foodstuffs, the commercialisation of revitalised food traditions in different part of the world, and the role of traditional foodways in the immigrant process, are also dealt with in this volume.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
1
1
4
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.