av Per Morberg
Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2015-09-24 |
Antal sidor | 280 |
ISBN | 9789174244953 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Dryck |
Vad dricker vi till maten?
”Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter. I min nya bok blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker.
Till blodpudding dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar? Annars är det inte lika lätt att kombinera mat och dryck. Visst fungerar en Château Smith Haut Lafitte till det mesta bara för att den är så bra, men det finns ju så mycket annat att utforska och massor att lära om hur drycker samspelar med olika maträtter och deras tillbehör. Vitt är inte bara vitt, rött är inte bara rött, öl är inte bara lager. Och man kan faktiskt dricka blåbärsdryck till mat. Följ med och testa, men kom ihåg att också lita på din egen smak.”
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
2
5
9
4
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.