av Mats Jonson
Förlag | Idus Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-10-19 |
Antal sidor | 32 |
ISBN | 9789176346884 |
Kategori(er) |
Skönlitteratur ↳ Barn & ungdom |
Sam är en smart och nyfiken kockelev på en stor restaurang. Där regerar den stränge men godhjärtade köksmästaren Alain.
- En dag ska jag bli lika duktig som Alain, säger Sam.
Det är mycket som är nytt för Sam och ibland gör han fel. Hans bästa jobbarkompis är smörgåsnissen Fred vet du vad en smörgåsnisse är?
Följ med in i köket till Sam. Här får du lära dig vad en gastronom är, varför kocken har en hög konstig mössa och vad kökets alla redskap heter.
Vet du förresten vem som uppfann köksspisen eller varför det finns gastronomi-spioner runtom i världen? Det får du veta i köket hos Sam.
Första gastronomiboken är en resa in bakom svängdörrarna till ett klassiskt restaurangkök, dess atmosfär och en arbetsdag hos kockarna där. Här visas också på de många möjligheter som ett framtida yrke inom gastronomin erbjuder.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
5
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.