Förlag | Bokförlaget Arena |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Danskt band |
Utgiven | 2015-09-17 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 183 |
ISBN | 9789178434756 |
Kategori(er) |
Samhälle & politik Mat & dryck |
Det här är en bok om mat, eller rättare sagt om matens ursprung. Samtidigt som det talas om surdegar, närodlat och småskaligt, pågår en helt annan utveckling i Sverige och i världen. Det är en utveckling där det är lönsamt att amputera grisens knorr och proppa grisen full med antibiotika. Där den som orsakar stora miljöproblem, har usla arbetsvillkor, dålig djuromsorg och livsmedelskvalitet ändå kan stå som vinnare på matens världsmarknad. Just nu sker en förändring av det svenska jordbruket som kommer att påverka dig betydligt mera än alla dieter, matlarm eller krogtrender. Du ser spåren av förändringen ute i landskapet men också på tallriken. Men hur ska vi kunna välja vår mat, när vi inte vet vad vi väljer och någon annan redan har gjort valet åt oss? Har vi tappat makten över vår matkasse?
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
3
1
0
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.