Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Kombinera mat och vin | 1:a upplagan

Kombinera mat och vin | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2014
  • Författare: Liselotte Forslin, Jens Dolk
  • Betyg:
136
kr
Helt ny

Skickas inom 3-4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
1 st i lager
Välj butik

Beskrivning

Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner. Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis! Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept: - Sauvignon blanc - Riesling - Chenin blanc - Chardonnay - Grüner veltiner - Mousserande - Rosé - Pinot noir - Sangiovese - Tempranillo - Cabernet sauvignon - Syrah - Zinfandel - Vin och ost - Vin och dessert

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Kakao Förlag
Upplaga:
1
Utgiven:
2014-08-13
ISBN:
9789185861934
Sidantal:
192

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny