Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Matens filosofi: Hur du blir en filosofisk foodie | 0:e upplagan

Matens filosofi: Hur du blir en filosofisk foodie | 0:e upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2021
  • Författare: Henrik Lagerlund
  • Betyg:

Välj skick:

Bästa pris
175
kr
Fint skick

Skickas inom 2-3 vardagar

Du sparar 31 kr (15%) mot nypris
Butikslager
Onlinelager
3 st i lager
Välj butik

Beskrivning

Maten vi äter har en enorm påverkan inte bara på oss själva utan också på andra människor. De val av mat vi gör i butiken och på restaurangen kan förändra världen. Hur förhåller sig maten vi äter till dess produktionsvillkor? Hur kan vi på ett trovärdigt sätt relatera maten vi njuter av till stora frågor som svält, befolkningsökning, men också säsongsarbetare, hållbart jordbruk, GMO, och till sist mänskliga rättigheter och djurens rättigheter? I sin bok Matens filosofi. Hur du blir en filosofisk foodie introducerar Henrik Lagerlund ett nytt sätt att tänka på mat och våra matval. Boken erbjuder läsaren ett sätt att lära sig både njuta av maten och aktivera tanken. Henrik Lagerlund är författare och filosof, verksam vid Stockholms universitet.

Produktinformation

Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Fri Tanke Förlag
Upplaga:
0
Utgiven:
2021-04-12
ISBN:
9789189139985
Sidantal:
266

Används bl.a. i följande kurser

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny