av Ashok Kumar och Gunjan Goel
Förlag | Springer Nature |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2021-02-11 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 240 |
ISBN | 9789811567940 |
Kategori(er) |
Medicin, vård & fysiologi ↳ Medicin |
This book focuses on probiotics as sustainable foods and medicines, discussing issues such as screening and identification of probiotics, health claims, and advances in processing technologies, as well as food safety. Based on sound scientific research, the book is a unique reference resource for food scientists interested in development of probiotic based functional foods and their marketing. It will also appeal to those working in the area of regulations regarding the use of and health claims for fermented foods, both locally and globally.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
1
6
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.