Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices | 1:a upplagan

Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices | 1:a upplagan

  • Inbunden, Engelska, 2020
  • Författare: Ricardo Bonacho, Maria José Pires
  • Betyg:
1160
kr
Helt ny

Skickas inom 8-23 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices contains papers on food, sustainability and social practices research, presented at the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies, held November 28-30, 2019, at the Faculty of Architecture, University of Lisbon, Lisbon, Portugal. The conference and resulting papers reflect on interdisciplinarity as not limited to the design of objects or services, but seeking awareness towards new lifestyles and innovative approaches to food sustainability.

Produktinformation

Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Engelska
Förlag:
Taylor & Francis Ltd
Upplaga:
1
Utgiven:
2020-09-22
ISBN:
9780367494148
Sidantal:
138

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny