Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
The Food Lab | 1:a upplagan

The Food Lab | 1:a upplagan

  • Danskt band, Engelska, 2015
  • Författare: J. Kenji Lopez-Alt
  • Betyg:
495
kr
Helt ny

Skickas inom 7-24 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

J. Kenji López-Alt shows that cooks don't need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and roasting. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-colour images illustrating step-by-step instructions, readers will find out how to make perfect roast turkey with crackling skin, how to make extra fluffy or creamy scrambled eggs and much more. Combining the unrelenting curiosity of a cheerful science geek with the expert knowledge of a practised chef, The Food Lab gives readers practical tools and new approaches to apply when they next step into the kitchen.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Engelska
Förlag:
Okänt
Upplaga:
1
Utgiven:
2015-10-30
ISBN:
9780393081084
Sidantal:
958

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny