Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Chocolates and Confections | 1:a upplagan

Chocolates and Confections | 1:a upplagan

  • Danskt band, Engelska, 2013
  • Författare: Peter P. Greweling
  • Betyg:
689
kr
Helt ny

Skickas inom 2-7 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Chocolates & Confections, 2e offers a complete and thorough explanation of the ingredients, theories, techniques, and formulas needed to create every kind of chocolate and confection.  It is beautifully illustrated with 250 full-color photographs of ingredients, step-by-step techniques, and finished chocolates and confections.  From truffles, hard candies, brittles, toffee, caramels, and taffy to butter ganache confections, fondants, fudges, gummies, candied fruit, marshmallows, divinity, nougat, marzipan, gianduja, and rochers, Chocolates & Confections 2e offers the tools and techniques for professional mastery.

Produktinformation

Kategori:
Okänd
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Engelska
Förlag:
John Wiley And Sons Ltd
Upplaga:
1
Utgiven:
2013-01-31
ISBN:
9780470424414
Sidantal:
544

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny