Språk | Engelska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2006-11-01 |
Upplaga | 2 |
Fler upplagor | 2014/3 |
Antal sidor | 384 |
ISBN | 9780849328459 |
Kategori(er) |
Historia & arkeologi ↳ Arkeologi |
Providing the theoretical and conceptual framework, this second edition focuses on the entire food system rather than just the farm level. The second edition has been expanded to include the role of animals in sustainable agriculture, the cultural elements of sustainable food systems, and food systems that illustrate the elements of sustainability. With updated examples, new data on elements of sustainability, and a four-page full color insert, this book is an essential tool for students and researchers.
Hittills har vi återanvänt
2
3
2
4
8
4
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.