Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Molecular Gastronomy | 0:e upplagan

Molecular Gastronomy | 0:e upplagan

  • Danskt band, Engelska, 2015
  • Författare: Jose Sanchez
  • Betyg:
700
kr
Helt ny

Skickas inom 19-29 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application. It provides a foundation for experimenting with and, most importantly, understanding new and exciting ingredients and cooking techniques.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Engelska
Förlag:
John Wiley And Sons Ltd
Upplaga:
0
Utgiven:
2015-05-29
ISBN:
9781118073865
Sidantal:
320

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny