Förlag | Bloomsbury |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-11-10 |
Antal sidor | 368 |
ISBN | 9781472988690 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
From Dinaz Aunty's incredible tamarind and coconut fish curry, lamb stewed with cinnamon and Hunza apricots, to baked custards infused with saffron and cardamom, Parsi cuisine is a rich fusion of Persian and Indian influences: unique and utterly delicious. In his debut cookbook, Head Chef of St.
John Bread & Wine, Farokh Talati, gathers together a selection of classic Parsi recipes from his travels through India and time spent in the kitchen with family, revealing them here for you to discover and enjoy at home. Recipes include:Parsi omeletteCharred sweetcorn and paneer saladPersian scorched riceParsi kheemaKedgeree - a Parsi versionPrawn PatioMango poached in jaggery and saffronCardamom doughnutsBlending Persian and Indian cookery in a journey from family life in west London all the way to Gujarat and beyond, and told through recipes, stories and photographs, Parsi is much more than a cookbook - it is a love letter to the Parsi culture and its people.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
1
6
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.