Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Protein Dimerization and Oligomerization in Biology | 1:a upplagan

Protein Dimerization and Oligomerization in Biology | 1:a upplagan

  • Häftad, Engelska, 2016
  • Författare: Jacqueline M. Matthews
  • Betyg:
2015
kr
Helt ny

Skickas inom 12-22 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

This volume has a strong focus on homo-oligomerization, which is surprisingly common. However, protein function is so often linked to both homo- and hetero-oligomerization and many heterologous interactions likely evolved from homologous interaction, so this volume also covers many aspects of hetero-oligomerization.

Produktinformation

Bandtyp:
Häftad
Språk:
Engelska
Förlag:
Springer Nature
Upplaga:
1
Utgiven:
2016-08-23
ISBN:
9781493944491
Sidantal:
170

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny