Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game | 0:e upplagan

A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game | 0:e upplagan

  • Danskt band, Engelska, 2002
  • Författare: Jr. Jr., Wilbur F. Eastman
  • Betyg:
175
kr
Helt ny

Skickas inom 7-17 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Preserve your meat properly and enjoy unparalleled flavor when you’re ready to eat it. This no-nonsense reference book covers all the major meat preserving techniques and how to best implement them. You’ll learn how to corn beef, pickle tripe, smoke sausage, cure turkey, and much more, all without using harsh chemicals. You’ll soon be frying up delicious homemade bacon for breakfast and packing your travel bag with tender jerky for snack time.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Engelska
Förlag:
Workman Publishing
Upplaga:
0
Utgiven:
2002-08-15
ISBN:
9781580174572
Sidantal:
192

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny