Search

Biotechnical Processing in the Food Industry : New Methods, Techniques, and Applications | 1:a upplagan

av Deepak Kumar Verma och Ami R. Patel

Köp begagnad bok

Ej i lager. Bevaka denna bok.

Köp ny bok

Fakta

Förlag Taylor & Francis Ltd
Språk Engelska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2021-03-01
Upplaga 1
Antal sidor 300
ISBN 9781771889124
Kategori(er)
Lägg i varukorgen

Beskrivning

This new book, Biotechnical Processing in the Food Industry: New Methods, Techniques, and Applications, explores several newly emerged techniques and technologies that have significantly changed the scenario of the dairy and food sector by making the processes more stable and more economically viable. Worldwide adoption of these novel technologies will also, the editors believe, provide benefit to consumers in terms of enhanced food safety labeling, nutritional security, and value-added products at reasonable cost. Divided into three main parts, the book looks at technological trends and advances in dairy research and industry, emerging technological developments, and potential advanced research in the food, health and processing industry.
Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 4 

 9 

 6 

 7 

 9 

 6 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng