Search

The Science of Good Cooking: Master 50 Simple Concepts to Enjoy a Lifetime of Success in the Kitchen

av , Guy Crosby och Michael Newhouse

Köp begagnad bok

Köp ny bok

  • Ej i lager

Fakta

Språk Engelska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2012-10-01
Antal sidor 486
ISBN 9781933615981
Kategori(er)
Lägg i varukorgen

Används bl a i följande kurser

Beskrivning

In this radical new approach to home cooking, we use science to explain what goes on in the kitchen. Unlike other food science books, we make a direct and practical connection between the science and the cooking. We divide the book into 50 core principles, support them through detailed yet friendly explanations, bring them alive with color illustrations and inventive experiments, and reinforce them through recipes that put the principle to work. At Cook's Illustrated, we've been asking why in the kitchen for over 20 years and often find our answers in science. We believe good science makes great food and that understanding basic science will make you a great cook.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 3 

 3 

 0 

 7 

 3 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng