Förlag | Springer Nature |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2020-11-13 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 305 |
ISBN | 9783030277741 |
Kategori(er) |
Historia & arkeologi |
This two-volume collection analyses the evolution of wine production in European regions across the nineteenth and twentieth centuries. France and Italy in particular have shaped modern viticulture, by improving oenological methods and knowledge, then disseminating them internationally.
This first volume looks closely at the development of winegrowing, with cases ranging from Italian and French regions to smaller producers such as Portugal and Slovenia.
Hittills har vi återanvänt
2
4
7
2
6
5
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.