Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Fungi in Sustainable Food Production | 1:a upplagan

Fungi in Sustainable Food Production | 1:a upplagan

  • Inbunden, Engelska, 2021
  • Författare: Xiaofeng Dai, Minaxi Sharma
  • Betyg:
1505
kr
Helt ny

Skickas inom 7-18 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Presents research on the challenges and potential of fungal contribution in agriculture for food substantiality

Includes insights into use of microbial consortia for food processing of biobased products

Bridges across topics related to prospects, investment, and intellectual and technical issues related to fungal contribution in agriculture

Produktinformation

Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Engelska
Förlag:
Springer Nature
Upplaga:
1
Utgiven:
2021-02-22
ISBN:
9783030644055
Sidantal:
231

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny