Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Toskansk kokbok : recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana | 1:a upplagan

Toskansk kokbok : recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana | 1:a upplagan

  • Inbunden, Svenska, 2013
  • Författare: Stephanie Alexander, Maggie Beer
  • Betyg:
153
kr
Helt ny

Skickas nästa vardag

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

I två månadar bodde författarna i en 1500-talsvilla som var inbäddad mellan vingårdar och fält söder om Siena och hade matlagningskurser. Recepten i denna bok är deras möte med toskanska kulinariska traditionen. Olivolja, bröd, tomater och vin utgör grundeni det toskanska köket.Tillagning sker ofta över öppen eld och i de enkla rätterna har färska ingredienser sin givna plats. Fikon i vinblad, äggröra med tryffel, pasta med Zucchiniblommor, vaktlar i vindruvsbad-årstiden avgör vad som serveras och det som inte är moget går inte att köpa. Fotografen Simon Griffiths bilder fångar inte bara rätternas enkelhet, utan även skönheten i det toskanska landskapet samt de människor som lever där.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Inbunden
Språk:
Svenska
Förlag:
Intelibra
Upplaga:
1
Utgiven:
2013-09-18
ISBN:
9783833147302
Sidantal:
222

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny