Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien | 1:a upplagan

Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2013
  • Författare:
  • Betyg:
156
kr
Helt ny

Skickas inom 5 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Okänt
Upplaga:
1
Utgiven:
2013-11-25
ISBN:
9783848007394
Sidantal:
319

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny