Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Finsmakarens handbok om ost | 1:a upplagan

Finsmakarens handbok om ost | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2013
  • Författare: Birgitte Engelman, Peter Holler
  • Betyg:
180
kr
Helt ny

Skickas inom 5 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Ost har en självklar plats i smakernas och dofternas värld, denna bok är också en självklarhet för alla som gillar ost, 600 sidor att förkovra sig i. Näst efter vin är ost det livsmedel som visar upp den största variationsrikedomen. I Sverige äter vi av tradition mycket hårdost och allt fler medvetna konsumenter tar del av de välsorterade ostdiskarnas utbud. Finsmakarens handbok om ost fungerar inte bara som en omfattande uppslagsbok och inköpsguide. Den är också ett dokument över denna speciella mjölkprodukts mångfasetterade kulturhistoria och en hyllning till ett traditionsrikt hantverk. Här får vi följa hur en ost tar form under loppet av veckor, månader eller till och med år. I boken beskrivs såväl allmäna framställningsmetoder som lokala traditioner. Dessutom presenteras ett urval av ostar, alltifrån kända sorter till närmast okända delikatesser, från världens alla hörn. Nästan alla är idag tillgängliga, om inte i ostbutiken, så via internethandeln. Markus Del Monego, världsberömd sommelier, avrundar ostbeskrivningarna med över 300 vin- och dryckestips. Kombinationen av ost och ett väl valt vin leder fram till fulländade smakupplevelser. NJUT!

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Okänt
Upplaga:
1
Utgiven:
2013-11-25
ISBN:
9783848007417
Sidantal:
600

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny