Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Kartonnage |
Utgiven | 2001-03-23 |
Antal sidor | 176 |
ISBN | 9789100575823 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
I denna kokbok, av författaren René Vázquez Díaz och fotografen Merja Vázquez Díaz, finns de bästa maträtter det kubanska köket kan bjuda på. Ett överdåd av smaksensationer väntar den som ger sig i kast med dessa spännade recept som innehåller många oumbärliga råvaror - matbanan, lime, avokado, papaya, mango - för att nämna några. Boken avslutas med ett trettiotal farliga romdrinkar.
Hittills har vi återanvänt
2
4
7
2
5
1
3
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.