Välkommen tillbaka till Campusbokhandeln! Vi firar med inlämningskampanj: Lämna in din kurslitteratur – få 150 :- och chansen att vinna 1 000 :-. Läs mer här!

Logga in
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier | 1:a upplagan

Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier | 1:a upplagan

  • Danskt band, Svenska, 2020
  • Författare: Jenny Neikell
  • Betyg:
270
kr
Helt ny

Skickas inom 3-4 vardagar

Butikslager
Onlinelager
I lager hos leverantör
Välj butik

Beskrivning

Succéböckerna Fermentera och Fermentera 2.0 banade väg för fermenteringsvågen i Sverige. I Stora boken om fermentering samlar vi de bästa recepten ur Jenny Neikells två tidigare böcker, och får även en ny uppdaterad faktadel och helt nya recept.

Fermentering är matlagning med hjälp av goda mikroorganismer. Jäst, mögel och bakterier förändrar doft och textur i maten och bildar spännande smaker, som syra och umami. Dessutom kan fermenterad mat ha positiva effekter på vår hälsa.

I den här boken får du bekanta dig med allt från kimchi, koji och kombucha till tempeh, kefir och surdeg. I bokens gedigna faktadel beskrivs fermenteringstekniker och mikrobiologiska processer på ett fängslande och lättfattligt vis.

Med de detaljerade recepten som inte bara förklarar hur, utan varför, är det enkelt att lyckas med fermentering hemma och det behövs ingen dyr specialutrustning. Med några burkar, sildukar och en spis kommer man långt. Välkommen in i en fascinerande värld av goda smaker!

Produktinformation

Kategori:
Mat & dryck
Bandtyp:
Danskt band
Språk:
Svenska
Förlag:
Norstedts
Upplaga:
1
Utgiven:
2020-08-19
ISBN:
9789113107295
Sidantal:
283

Sök

Varukorg

Din varukorg är tom
Köp Sälj Sök Meny